Wat is mijn drijfveer?
Inmiddels zo’n twintig jaar geleden ben ik op de academie begonnen met de fotografie. In die tijd werd er nog met rolfilm gewerkt en vond foto-ontwikkeling in een donkere kamer plaats met belichtingsapparatuur en chemische vloeistoffen. Vanaf de kennismaking met de digitale beeldbewerking is mijn passie en ontwikkeling in de fotografie alsmaar groter geworden.

Na de fotografie enkele jaren gecombineerd te hebben met parttime banen ben ik inmiddels al weer tien jaar volledig werkzaam als professioneel fotograaf.

Wat maakt mij gelukkig?
Ik word gelukkig als ik de juiste sfeer in foto’s weet te treffen. Als ze, naar mijn beleving, kloppen qua compositie en kleur. En het moment dat ik ze vol trots kan showen aan mijn opdrachtgevers. Daarna laat ik ze los en maakt het mij gelukkig om aan een volgend fotoproject te gaan beginnen.

Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?
Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat er verschillende specialismen voor nodig zijn waar ik mijzelf continue in kan door ontwikkelen. Ik hou ik er van om door foto's een verhaal vertellen, sfeer over te dragen of een nieuwe werkelijkheid te creëren. Omdat als een foto goed is deze in beeld meer zegt dan de beste beschrijving.

Back to Top